Головна Новини Суспільство події У Києві знайшли мертвим слідчого СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві знайшли мертвим слідчого СБУ

Нацполіція відкрила справу про умисне вбивство

15 липня 2020, 12:02 comments4994
Поділіться публікацією:

15 липня в районі другої години ночі в Києві на вулиці Йорданській знайшли мертвим Романа Закладного, слідчого Служби безпеки України в особливо важливих справах. Про це повідомило виданню "Ліга.Нет" джерело з СБУ.

У Києві знайшли мертвим слідчого СБУ

Як повідомляє джерело, наразі розглядаються дві версії. Основна — умисне вбивство, запасна — природна смерть. Роман Заставний займався справами, пов'язаними з держзрадою, фінансуванням тероризму та іншими тяжкими злочинами.

Як повідомили в Національній поліції, слідів насильницької смерті на тілі не було виявлено. Наразі експертиза встановлює причину смерті.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в СБУ розповіли про масштаби корупції в Україні. Так, протягом першого півріччя поточного року підозри у вчиненні корупційних та інших злочинів отримали 372 службових осіб. В цілому вони фігурують у 301 кримінальному провадженні. Зокрема, СБУ викрила 152 випадки хабарництва (ст. 368 ККУ). Так, керівник однієї з облдержадміністрацій через посередника вимагав "данину" у посадових осіб інших держструктур. Сума хабаря протягом року повинна була скласти 1,8 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини