Головна Новини Суспільство події У Києві заборонили фотографуватися з тваринами за гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві заборонили фотографуватися з тваринами за гроші

Послуги, де експлуатуються тварини, тепер скасовані за рекомендацією КМДА

28 липня 2020, 19:40
Поділіться публікацією:

Депутат Київської міської ради Костянтин Яловий заявив, що сьогодні в КМДА було прийнято рішення про заборону на надання послуг, в яких задіяні тварини. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У Києві заборонили фотографуватися з тваринами за гроші

Так, зокрема, мова йде про фото — та відеозйомках, в яких беруть участь тварини в якості реквізиту.

"Фотографії з тваринами - це підтримка насильства. Усю свою коротку життя вони проводять на ланцюгу, без доступу до води та їжі і без можливості природно рухатися. Не дивно, що такі звірі не доживають до старості", — зазначено в повідомленні.

З цих пір в столиці не будуть здійснюватися подібні послуги, а на Нацполицию покладено відповідні зобов'язання з контролю за цим.

"Сьогоднішнє рішення Київради — це перший крок до цивілізованого і належного поводження з тваринами в столиці. Продовжую боротися за те, щоб людина і природа співіснували в гармонії", — сказав Яловий.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харкові великим попитом у "золотої молоді" користувалася скандальна послуга "левеня на годину". Крім левеня серед екзотичних лотів мавпочки, крокодил, папуга ара, пітон і пухнасті кролики. Пізніше організатор бізнесу на екзотичних тварин деактивував свій аккаунт – то охочих дуже багато, то інтерес до бізнесу не тільки комерційний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини