Головна Новини Суспільство події У Києві водій збив на пішохідному переході співробітницю поліції і намагався втекти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві водій збив на пішохідному переході співробітницю поліції і намагався втекти

На допомогу дівчині одразу прибули її колеги по службі

1 липня 2021, 02:11 comments1028
Поділіться публікацією:

В одному з районів Києва водій на білому Mercedes на пішохідному переході збив співробітницю поліції, після цього намагався втекти з місця події. Про це повідомляється в Telegram-каналі dtp.kiev.ua з посиланням на інформацію від керівника організації PITBULL Олексія Павловського.

У Києві водій збив на пішохідному переході співробітницю поліції і намагався втекти

ДТП (фото з відкритих джерел)

Аварія сталася на вулиці Ялтинська, 26/36. Після того, як автомобіль налетів на дівчину, вона піднялася, заскочила в Mercedes з боку пасажира і "скрутила" водія.

На допомогу дівчині одразу прибули її колеги по службі, на водія буса одягли наручники.

"Водій Mercedes в наручниках з розбитим обличчям. Очікується СОГ", — підписали відповідні фото в Telegram-каналі.

Нагадаємо, у Львівській області біля населеного пункту Запитів на трасі Київ — Чоп порушник ПДР стріляв в поліцейських під час затримання. Про це йдеться в повідомленні пресслужби патрульної поліції Львівської області на сторінці в Facebook. Водій Chevrolet проїхав залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора. Патрульні дали знак зупинитися, але той тільки прискорився. Після цього почалася погоня.

Під час втечі водій скоїв ДТП, але все одно продовжував тікати від копів. Незабаром його авто застрягло в поле і він зупинився. Порушник вийшов з машини з рушницею і погрожував стріляниною, вимагаючи дати йому втекти. Зловмисник один раз вистрілив вгору і двічі — в напрямку копів. Щоб затримати водія, поліцейські використовували табельну зброю. Однак утікача наздогнали та затримали. На щастя, обійшлося без постраждалих. У 30-річного чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння, що, попередньо, і стало причиною спроби втечі.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dtpkievua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини