Головна Новини Суспільство події У Києві викрали підприємця: у прокуратурі розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві викрали підприємця: у прокуратурі розкрили подробиці

Чоловіка понад тиждень утримували в недобудованому будинку під Києвом

1 вересня 2020, 15:11 comments1084
Поділіться публікацією:

Співробітники столичної прокуратури затримали шість членів злочинної групи, які викрали підприємця та утримували його понад тиждень. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва на сторінці в Facebook.

У Києві викрали підприємця: у прокуратурі розкрили подробиці

Фото: Прокуратура міста Києва

Повідомляється, що підозрювані зустрілися з підприємцем у центрі Києва нібито для огляду нерухомості, але заманили його в автомобіль, після чого і викрали. Згідно з даними слідства чоловікові ввели медпрепарати та відвезли в недобудований будинок в Київській області.

Постраждалого накачали медичними препаратами, запхали до мікроавтобуса і вивезли в недобудований будинок в Київській області й закрили. Начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що підприємець, якого викрали, намагався втекти. Він вистрибнув з другого поверху будинку, але зламав обидві ноги й в підсумку його знову схопили викрадачі та відвезли вже в інший будинок, де він перебував ще тиждень.

Постраждалого чоловіка звільнили 29 серпня під час спецоперації. Злочинців затримали, а потерпілого відправили до лікарні.

За даними прокуратури, викрадачами виявилися кияни у віці від 35 до 52 років, до цього вони не були судимі. У місцях їх проживання правоохоронці провели 13 обшуків, а також вилучили чорнові записи, боргові розписки, флеш-накопичувачі, мобільні телефони та інші речові докази.

Організаторами злочину виявилися колишні партнери потерпілого, а мотивом його викрадення — фінансові зобов'язання. Зловмисники вимагали за звільнення підприємця грошові кошти в сумі понад 2 млн доларів.

Начальник відділу управління карного розшуку столичної поліції Дмитро Сиченко повідомив, що під час обшуків у фігурантів також вилучили велику кількість зброї: 12 ручних гранатометів, 28 гранат різних систем, понад 5000 патронів, автоматична зброя, пістолети, а також запали та 400 гр. тротилу.

Раніше "Коментарі" писали, що система розпізнавання облич допомогла возз'єднати викраденого 32 роки тому сина з сім'єю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини