Головна Новини Суспільство події У Києві кандидат наук допомагав влаштуватися на роботу з бронюванням: скільки брав грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві кандидат наук допомагав влаштуватися на роботу з бронюванням: скільки брав грошей

Чоловік обіцяв працевлаштувати військовозобов’язаного та попросив за це плату в доларах

сьогодні, 13:34
Поділіться публікацією:

10 000 доларів за працевлаштування з бронюванням від призову до ЗСУ: поліця Києва викрила кандидата наук. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Києва.

У Києві кандидат наук допомагав влаштуватися на роботу з бронюванням: скільки брав грошей

Затриманий підозрюваний, фото: НПУ

Чоловік мав посприяти в оформленні на роботу до організації, яка займається розмінуванням. Це б надавало змогу отримати бронь та уникнути мобілізації. Наразі фігуранту повідомлено про підозру за зловживання впливом.

Слідчі Печерського управління поліції Києва спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань у м. Києві викрили кандидата наук одного з вищих навчальних закладів.

Фігурант обіцяв чоловіку мобілізаційного віку за 10 000 доларів працевлаштувати його до організації, яка спеціалізується у сфері розмінування. Її учасникам надається бронювання від мобілізації до лав ЗСУ та можливість службових відряджень за кордон.

8 жовтня поліцейські затримали  кандидата технічних наук після одержання 10 000 доларів. Фігуранту повідомлено про підозру.

У Києві кандидат наук допомагав влаштуватися на роботу з бронюванням: скільки брав грошей - фото 2
У Києві кандидат наук допомагав влаштуватися на роботу з бронюванням: скільки брав грошей - фото 3


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Хмельниччина "живе із задоволенням": ДБР виявило у депутатки понад півтора мільйона доларів

Працівники ДБР виявили у депутатки Хмельницької міської ради понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного бюро розслідувань.

Жінка у своїй декларації взагалі не вказала наявність у неї готівки. Водночас під час обшуків у індивідуальних банківських комірках, відкритих на її ім’я, та за місцем її роботи правоохоронці вилучили понад 1,5 млн доларів США у різній валюті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини