Головна Новини Суспільство події У Каспійському морі - потужний вибух: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каспійському морі - потужний вибух: що сталося (ВІДЕО)

У Каспійському морі стався потужний вибух: в міністерстві екології Азербайджану кажуть, що причиною стало виверження вулкана

5 липня 2021, 00:25
Поділіться публікацією:

У неділю ввечері, 4 липня, в Каспійському морі побачили стовп полум'я, схожий на потужний вибух. Одна з версій свідчила, що на нафтовій платформі сталася аварія, але влада Азербайджану не підтвердили її.

У Каспійському морі - потужний вибух: що сталося (ВІДЕО)

У Каспійському морі - потужний вибух / Скріншот з відео

За інформацією видання Оxu, глава департаменту зі зв'язків з громадськістю компанії Ібрагім Ахмедов зазначив, що на морських платформах і промислових об'єктах не було зафіксовано ніяких вибухів і все працює в штатному режимі. Цю інформацію підтвердили й в SOCAR (нафтовій компанії Азербайджану). Він додав, що як тільки з'явиться якась інформація про вибух в Каспійському морі, то він відразу сповістить громадськість.

Версію вибуху на танкері також виключають, оскільки Азербайджанське Каспійське морське пароплавство заявило, що на кораблях і суднах в секторі Каспію не зафіксовано ніяких подібних інцидентів.

До слова, в міністерстві екології країни говорять, що причиною вибуху стало виверження грязьового вулкана.

Очевидці, які в цей момент знаходилися на пляжі й встигли зняти стовп диму на відео, зазначили, що відчули потужну ударну хвилю на березі. На кадрах видно, що небо над Каспійським морем стало багряним.

Нагадаємо, що поблизу порту Баніяс (Сирія) атакували іранський танкер. Як мінімум три людини загинули. Повідомляється, що в одному з резервуарів танкера сталося загоряння. Поки невідомо, хто вчинив напад на судно, проте передбачається, що його могли атакувати за допомогою безпілотника.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Болгарії, недалеко від села Кулата стався серйозний вибух на газопроводі Болгарія-Греція. В результаті вибуху були зупинені постачання газу в Грецію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини