Головна Новини Суспільство події У Карпатах перекинулося авто: що відомо про стан потерпілих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Карпатах перекинулося авто: що відомо про стан потерпілих

Двоє чоловіків отримали травми в результаті розваги

4 жовтня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Двоє чоловіків травмувалися в результаті спроби заїхати на гору. Ймовірно, чоловіки хотіли розважитися й не підозрювали, що це може мало не коштувати їм життя. Про це повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

У Карпатах перекинулося авто: що відомо про стан потерпілих

З гори скотився позашляховик, фото ДСНС

Подія трапилася 3 жовтня близько 12:30 неподалік гори Гостра, що розташована в Мукачівському районі. На місце прибули рятувальники та медики "швидкої" для надання допомоги потерпілим.

Відомо, що водій за кермом іномарки почав підйом на круту гору й втратив контроль над автівкою. Позашляховик скотився додолу з висоти майже 150 метрів. Водія викинуло з автівки незадовго після того, як автівка покотилася по схилу. Пасажир отримав більш значні травми в результаті аварії. Обоє чоловіків місцеві віком 55 та 38 років. Про характер травм водія невідомо.

На місце, де знаходилися потерпілі, піднялися працівники пошуково-рятувальних відділень сіл Нижні Ворота та Пилипець. Пасажира на ношах знесли та звезли до карети "швидкої" в село Пашківці. У нього медики попередньо діагностували перелом хребта.

Обох чоловіків госпіталізували до Воловецької центральної лікарні, де їм нададуть медичну допомогу. Автівка зазнала значних механічних пошкоджень. Понівечений транспорт відбуксують із гори найближчим часом.

Як повідомляв портал "Коментарі", на полонині Карпат сталася смертельна трагедія. Туристи, нічого не підозрюючи, розвели багаття, а виявилося, що там у землі зберігалися боєприпаси Першої Світової війни. На горі перебувало 10 людей з двома дітьми із Коломийського району, коли стався вибух.

У Карпатах перекинулося авто: що відомо про стан потерпілих - фото 2
У Карпатах перекинулося авто: що відомо про стан потерпілих - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини