Головна Новини Суспільство події В іноземця у "Борисполі" виявили кілограм кокаїну в шлунку: подробиці інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

В іноземця у "Борисполі" виявили кілограм кокаїну в шлунку: подробиці інциденту

Правоохоронці затримали двох наркокур'єрів

21 липня 2021, 18:23
Поділіться публікацією:

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" було затримано учасників наркоугруповання, які поставляли заборонені речовини на територію України. Про це пише УНІАН, посилаючись на пресслужбу Держприкордонслужби.

В іноземця у "Борисполі" виявили кілограм кокаїну в шлунку: подробиці інциденту

В іноземця у "Борисполі" виявили кілограм кокаїну в шлунку - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що співробітниками правоохоронних органів були затримані двоє чоловіків, один з яких намагався провезти кілограм кокаїну в шлунково-кишковому тракті. Другий затриманий ховав наркотики в особистих речах.

В іноземця у ”Борисполі” виявили кілограм кокаїну в шлунку: подробиці інциденту - фото 2

В установі зауважують, що обоє затриманих виявилися іноземцями, проте громадянами якої саме країни вони є, в Держприкордонслужбі не повідомили.

В іноземця у ”Борисполі” виявили кілограм кокаїну в шлунку: подробиці інциденту - фото 3

Відносно наркокур'єрів відкрили кримінальне провадження за ст. 305 ККУ (контрабанда наркотичних засобів). Порушники можуть потрапити за ґрати на строк від 3 до 8 років. До слова, правоохоронці вже оголосили чоловікам про підозру у вчиненні злочину.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що поліція Коста-Рики в неділю вилучила 4,3 тонни кокаїну, який походить із Колумбії — другої за величиною наркозлочинності центральноамериканської країни й найбільшої в цьому році. За даними Міністерства безпеки Коста-Рики, у 2020 році місцева влада вилучила майже 57 тонн кокаїну, що на 56% більше, ніж роком раніше. Торік було вилучено 14,5 тонни марихуани.

Також нагадаємо, що напередодні стало відомо, який наркотик найчастіше вживали люди по всьому світу у 2020 році. Статистика була опублікована британською організацією Global Drug Survey. В опитуванні брали участь понад 110 тисяч осіб із 25 країн світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини