Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому COVID-19 забрав життя вагітної жінки: без матері лишилося 11 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому COVID-19 забрав життя вагітної жінки: без матері лишилося 11 дітей

Жінка була багатодітною матір'ю

1 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

В місті Хмельницький від коронавірусної хвороби пішла з життя вагітна мешканка регіону. Покійна була багатодітною матір’ю,  виховувала з чоловіком 11 дітей. Про це інформує МТРК "Місто", посилаючись на коментар головного лікаря обласного інфекційного закладу  Оксани Піддубної.

У Хмельницькому COVID-19 забрав життя вагітної жінки: без матері лишилося 11 дітей

Перебіг COVID-19 значно важчий, ніж під час минулої хвилі, кажуть лікарі (фото з відкритих джерел)

За словами медика, тут вперше померла вагітна хвора, яка ще й до того мала 11 дітей. Разом з тим, наймолодшому пацієнту медичного закладу, який вже інфікований,  виповнилось лише 7 діб. А найповажнішій пацієнтці хмельницьких медиків  вже є 96 років.

Також керівниця інфекційного закладу зазначила, що тепер вони лікують жителів свого регіону, які за віком значно молодші -40-50 років.Найчастіше помирають вже старші пацієнти -65-70 років.

Ті хворі, які мають щеплення і лікуються тут, швидше поправляються, їх виписують вже на 7 день після спалаху хвороби. Зокрема, тут обладнано 300 місць для мешканців регіону.

За словами іншого хмельницького медика, представника міської лікарні  Володимира Мойсюка, цьогорічний спалах ковіду набагато складніший, як був рік тому. Адже всім хворим для одужання потрібен кисень. Разом  з тим, проблем з його постачанням на Хмельниччині не було. Медики резюмують, що хворі, які попередньо отримали щеплення від коронавірусної хвороби, одужують, випадків смертності серед них не зареєстровано.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  у Хмельницькому автобус наїхав на двох дітейУ Хмельницькому слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за фактом наїзду автобуса на двох дітей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини