Головна Новини Суспільство події У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

23 серпня в Херсоні повинні були встановити рекорд області — зі встановлення найвищого державного прапора

20 серпня 2021, 11:20 comments1495
Поділіться публікацією:

Українці в екстреному темпі завершують основні приготування до святкування 30-річного ювілею проголошення Незалежності. При цьому не обходиться без ексцесів, як, наприклад, в Херсонській області. За інформацією місцевого видання "Улюблений Херсон", в обласному центрі відбулося падіння флагштока для державного прапора-рекордсмена.

У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

В Херсоні рухнула конструкція для найвищого прапора України в області. Фото: Любимый Херсон

Інцидент стався вранці в п'ятницю, 20 серпня. Як пояснюють очевидці, при піднятті високої конструкції у будівельників стався якийсь технічний збій, тому флагшток із величезною швидкістю полетів донизу.

При цьому людських жертв вдалося уникнути. Однак певний матеріальний збиток все ж завдано. Металева конструкція "пом'якшила" своє падіння, приземлившись на один із припаркованих поруч легкових автомобілів. На жаль, потерпілий Lexus, скоріш за все, не підлягає реконструкції, тому що ушкодження машині нанесені досить серйозні.

У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6
У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 7

Також постраждав і сам флагшток: розбито і подряпано великий тризуб, який прикрашав верх конструкції, тріснула і погнулась металева основа. Судячи з усього, в День Державного прапора Херсонщина залишиться осторонь від всеукраїнського флешмобу із підняття найбільших державних знамен.

Відзначимо, що на інцидент вже встиг відреагувати в соцмережах глава Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир. Чиновник розкритикував тих, хто сміється з події, і запропонував всім згадати, що вони зробили для розвитку рідної області.

"У вас все завжди гладко і нічого не ламається? Звідки ви взялися такі ідеальні і правильні? Озирніться навколо і подумайте, що ви зробили, окрім сміху над проблемами", — написав місцевий політик в коментарях на Facebook.

У Херсоні впав флагшток із гербом: чи є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 8

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в українському сегменті інтернету бурхливо обговорюється виставка до 30-річчя Незалежності України, яка підготовлена до експонування в Чернівцях. У центрі уваги громадськості — інсталяція художника Івана Салевича зі скандально-зухвалою назвою "Хохли". Чому експонат зацікавив навіть співробітників СБУ, читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися, в якій з областей фермери перед Днем Незалежності виростили яблука з тризубом на боці. Подробиці і фото — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пупкин

22 серпня 2021, 22:06

Вот так вся ваша национальная идея - ни ума, ни идеи, ни бабла, за то корупция, голодные люди. Ваш флагшток с вилой на макушке рухнул как гнилой колос - отличная иллюстрация, вы выбрали путь в никуда!!! Стройте дороги, больницы, школы, предприятия, это принесет достаток и процветание вашей стране, а не дорогие понты вира, мова, воля... Вы давно уже не независимы, вы под каблуками у алигархов и соровцев... Жаль...

Алексей

20 серпня 2021, 14:33

Как дети малые.Надо устанавливать рекорды по уровню жизни, зарплат, качеству дорог и т.дд. А так деньги на ветер и в карманы тех, кто на лексусах.

Вiталька

20 серпня 2021, 14:21

Вiн теж мабуть «Стомився».)))

Ведьмак

20 серпня 2021, 12:20

вот же мудачье!!! 8 млн. грн. в жопу меру! позор, нищеброды и твари!

Сташинский

20 серпня 2021, 10:35

Шоб у вас на лбу такой вырос! Ахахахахаха


Новини