Головна Новини Суспільство події У Харкові замість тістечок відправили на таксі пітона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові замість тістечок відправили на таксі пітона

Таксист дізнався, що перевозить пітона лише тоді, коли той виліз з сумки до нього на пасажирське сидіння

15 лютого 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

У Харкові таксист перевозив дивного пасажира. Йому довірили таємну доставку пітона, про що сам водій не знав, повідомляє один з місцевих пабліків.

У Харкові замість тістечок відправили на таксі пітона

Пітон замість тістечок. Фото: Facebook

За словами таксиста, він був на робочій зміні, аж раптом отримав замовлення на кур'єрську доставку. Відправник передав йому спортивну сумку і повідомив, що необхідно за вказаною адресою доставити тістечка. З новоспеченим кур'єром розплатилися й він вирушив за маршрутом. Аж раптом з сумки з тістечками зненацька виринула зміїна голова, а тоді з сумки виліз увесь пітон та перемістився на пасажирське сидіння біля водія.

У Харкові замість тістечок відправили на таксі пітона - фото 2
У Харкові замість тістечок відправили на таксі пітона - фото 3

"Сказали, що тістечка потрібно передати. Ну, ок, поїхав, аж потім оця тварюка почала вилазити з сумки. Потім вилізла повністю", — каже переляканий водій.

Чи були у сумці ще й тістечка, чи лише пітон, невідомо. Користувачі дивуються у соцмережі та критикують функцію "доставка" у місцевих таксі.

"Як можна брати, не знаючи, що там. А раптом — вибухівка? Чи наркота? Так і підставити можуть", — пишуть у Facebook.

Деякі користувачі припустили, що водій сам відкрив сумку, вирішивши поласувати тістечками. Інші- навпаки гадають, що це пітон з'їв усі ласощі та занудьгував.

В одному харків'яни погоджуються: з якою б метою пітона не відправили у таксі в сумці, його несподівана поява могла сильно перелякати водія і стати причиною дорожньо-транспортної пригоди, не кажучи вже про те, що плазун має величезну силу, здатну задушити дорослого чоловіка.

Так у Австралії змія стала причиною трагедії. "Коментарі" повідомляли, що найбільш отруйна змія на планеті заповзла до колискової маленької дівчинки, поки та спала і вкусила її за ногу, дитина потрапила до реанімації у важкому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини