Головна Новини Суспільство події У Харкові черговий переполох через озброєного чоловіка: поліція веде переговори (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив У Харкові черговий переполох через озброєного чоловіка: поліція веде переговори (відео)

Співробітники поліції намагаються налагодити контакт з чоловіком

7 серпня 2020, 01:02
Поділіться публікацією:

У Харкові прогриміли кілька пострілів. Через деякий час у соцмережах почали з'являтися відео, на яких чоловік погрожує покінчити життя самогубством, а також стріляє в повітря.

У Харкові черговий переполох через озброєного чоловіка: поліція веде переговори (відео)

Судячи з опублікованих відео, чоловік знаходиться в інвалідному кріслі.

До місця події вже приїхала поліція. Правоохоронці намагаються налагодити контакт з чоловіком.

Повідомляється, що все відбувається в районі Салтівка, на вулиці Гвардійців Широнінців. На місці події вже зібрався натовп людей.

Раніше "Коментарі писали, що в Запоріжжі після інформації про акт самоспалення в цьому місті українців сколихнула новина про стрілянину, яку влаштував лікар місцевого пологового будинку. Відомо, що у дворі житлового будинку громадянин Грузії, який є лікарем в одному з пологових будинків Запоріжжя, посварився з іншим чоловіком. Перепалка закінчилася тим, що грузин дістав вогнепальну зброю і кілька разів вистрілив у бік кривдника. У результаті той був поранений в грудну клітку і його екстрено госпіталізували. Що ж стосується запорізького лікаря, його затримали і судитимуть за фактом замаху на вбивство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини