Головна Новини Суспільство події У готелі Hilton в Києві знайшли тіло аташе посольства США в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У готелі Hilton в Києві знайшли тіло аташе посольства США в Україні

Аташе посольства США було знайдено мертвим у Києві

26 червня 2024, 18:57
Поділіться публікацією:

Учора, 25 червня, в готелі Hilton у Києві було знайдено тіло аташе посольства США в Україні. За даними джерел РБК-Україна, тіло було виявлено близько 11:00, і на ньому не було виявлено слідів насильства.

У готелі Hilton в Києві знайшли тіло аташе посольства США в Україні

Посольство США в Україні (ілюстративне фото)

Відомо, що дипломат приїхав до України 15 червня і мав підвищений рівень холестерину.

На цей момент посольство США цю інформацію не коментує.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що США розкрили своє бачення стратегії успіху України. Забезпечити успіх України у війні проти Росії можна трьома діями. Необхідно позбавити Москву можливостей просуватися на сході, використовувати ближні вогневі рубежі та завдавати Україні економічних збитків. Як передає портал "Коментарі", про це заявив помічник Держсекретаря США у справах Європи та Євразії посол Джеймс О'Браєн.

Він зазначив, що це передбачає позбавлення Росії можливостей використовувати її вогневі рубежі та заважати Україні відновлювати свою економіку. Досягти такого прогресу можна з достатнім забезпеченням українців засобами ППО та іншими озброєннями, щоб країна могла боротися протягом тривалого періоду. Згодом виникне момент, коли Росія має замислитися, чи може вона просуватися далі. Підсумувавши вищесказане, представник Держдепартаменту додав, що визначення успіху України також полягає в тому, щоб країна могла врешті-решт контролювати всю свою міжнародно визнану територію.

Також лідер США підкреслив, що підписано угоду про безпеку США та України, а також санкції та кроки щодо використання російських активів – це всі складові зусиль Вашингтона, які мають призвести до перемоги Києва.
 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини