Головна Новини Суспільство події У Франції трагічно загинув гендиректор Bonduelle
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції трагічно загинув гендиректор Bonduelle

Жером Бондюель загинув в результаті ДТП

29 серпня 2020, 15:03 comments3030
Поділіться публікацією:

Генеральний директор агропродовольчої групи Bonduelle і син засновника компанії Жером Бондюель загинув у п'ятницю в результаті ДТП. Про це повідомляє BFM TV.

У Франції трагічно загинув гендиректор Bonduelle

Жером Бондюель помер в ніч з п'ятниці на суботу. Він вночі їхав на велосипеді з дружиною і друзями біля станції Лілль-Європа, коли його збив автомобіліст, який зник з місця аварії. Рятувальники намагалися реанімувати 50-річного чоловіка, але він помер.

Підозрюваного винуватця ДТП поліція затримала в суботу вранці.

Жером Бонюель почав кар'єру в сімейному бізнесі у 2003 році після того, як пропрацював в Citroën і Eurogroup Consulting. Він закінчив Католицький інститут мистецтв і ремесел (Icam) в Ліллі і має ступінь магістра ділового адміністрування (MBA) Школи менеджменту HEC в HEC Paris.

Нагадаємо, актор Чедвік Боузман помер 29 серпня, перебуваючи у себе вдома. Йому було 43 роки. У заяві, опублікованій в Twitter актора, йдеться, що він з 2016 року боровся з раком товстої кишки. Однією з найбільш відомих ролей актора стала роль Т'Чалли/Чорної пантери в кінематографічнму всесвіті Marvel. У 2016 році він зіграв цю роль у фільмі "Капітан Америка: Громадянська війна". Потім цей персонаж став основним у фільмі "Чорна Пантера", який вийшов на екрани у 2018 році та побив рекорди касових зборів. Президент Marvel Studios раніше оголосив, що другий фільм саги "Чорна Пантера" дебютує в кінотеатрах в травні 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини