Головна Новини Суспільство події У Єгипті в результаті нападу акули серйозно постраждав український 12-річний турист - відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті в результаті нападу акули серйозно постраждав український 12-річний турист - відомі деталі

Лікування українського туриста оплачується єгипетською стороною

26 жовтня 2020, 22:14 comments1786
Поділіться публікацією:








У туристичному Єгипті був серйозно травмований акулою українського неповнолітнього туриста. Про це повідомляє Державне агентство розвитку туризму України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У Єгипті в результаті нападу акули серйозно постраждав український 12-річний турист - відомі деталі

Відомо, що трагедія сталася вчора, в одному з туристичних центрів Єгипту за територією готелю. Сім'я купила екстремальний тур у місцевих "гідів". Під час плавання під поверхнею води з маскою і дихальною трубкою на 12-річного підлітка з України напала акула, в результаті чого хлопчик втратив руку.

Постраждала дитина перенесла оперативне втручання, завтра йому належить ще одна операція. На цей момент він знаходиться в реанімації.

Також, представники Державного агентства розвитку туризму України просять відпочивальників бути максимально обережними в країні перебування, заздалегідь ознайомитися з правилами безпеки, брати екстремальні тури тільки у ліцензованих туроператорів або їх офіційних локальних партнерів.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єгипет звільнив туристів від сплати візового збору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини