Головна Новини Суспільство події У ДСНС показали моторошні наслідки авіаудару по ТЕЦ в Охтирці: загинули люди (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДСНС показали моторошні наслідки авіаудару по ТЕЦ в Охтирці: загинули люди (ВІДЕО)

Одну жінку врятували з-під завалів

3 березня 2022, 23:05 comments1178
Поділіться публікацією:

В  місті Охтирка  Сумської області після  моторошного авіаудару російських  загарбників, на території  місцевої ТЕЦ знайшли тіла двох загиблих людей. Про це інформують в  Державній службі з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС показали моторошні наслідки авіаудару по ТЕЦ в Охтирці: загинули люди (ВІДЕО)

Від обстрілу загинули двоє людей (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, 14 рятувальників і 3 одиниці техніки ДСНС вже знаходяться  і рятують людей на місці, куди припав нанесений загарбниками  авіаудар по ТЕЦ. На цей момент знайдені  тіла двох загиблих. Також із завалів деблокована жінка. Травмовану працівницю   оглянули медики і доправили до лікарні.

Рятувальні роботи на  території ТЕЦ продовжуються.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про вибух в районі вокзалу у КиєвіВ столиці вітчизняні системи ППО  збили  з заданого курсу російську крилату ракету. Вона вибухнула неподалік залізничного вокзалу. Про це повідомляють "Коментарі", оприлюднивши коментар, що надав радник міністра внутрішніх справ нашої країни  Антон Геращенко. Як він зазначив, агресор хотів завдати удару  в один з центрів управління.  Геращенко також повідомив, що уламки російської ракети, що впала в місті, завдали ушкоджень міській теплотрасі. Але вони до ранку будуть ліквідовані.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Енергодарі окупанти обстріляли житлові будинкиНа території, де розміщений блокпост  міста Енергодар, продовжуються бойові дії. Йдуть обстріли, ворожі снаряди влучили в житлові помешкання, які загорілись. Про це в Телеграм  інформує мер Енергодара Дмитро Орлов. Посадовець проінформував, що  загарбники обстріляли  блокпост та застосовують зброю проти мирних  жителів. Мер Енергодара закликає  городян  залишатись для власної безпеки у своїх  домівках.
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини