Головна Новини Суспільство події У Донецьку велика колона техніки рушила до лінії фронту – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку велика колона техніки рушила до лінії фронту – ЗМІ

За словами очевидців, у колоні були помічені танки, БТР разом із людьми

22 лютого 2022, 00:52 comments1351
Поділіться публікацією:

Очевидці в окупованому Донецьку повідомили про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із міста у напрямку лінії фронту з українськими військами. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на свідоцтво жителів Донецька.

У Донецьку велика колона техніки рушила до лінії фронту – ЗМІ

Танки. Фото: ТАСС


"На сотій одиниці збилися з рахунку. Ішла з Донецька трасою між Донецьком і Макіївкою, імовірно в бік Ясинуватої. Уїжджали на трасу з центру Донецька", — повідомляє один із очевидців.


За словами очевидців, у колоні були помічені танки, БТР разом із людьми. Нібито за їхніми словами рух техніки тривав близько години. Як сказали виданню донеччани, за останні 8 років такої кількості військ на вулицях окупованого міста не згадують.


Нагадуємо, у понеділок, 21 лютого, російський президент Володимир Путін визнав "незалежність" та "суверенність" так званих "ДНР" та "ЛНР". Зробив це наприкінці свого звернення, під час якого зробив багато різких випадів на адресу України та Заходу. Експерти, опитані "Коментарі", проаналізували наслідки цього рішення господаря Кремля. Війна за незалежність України справді розпочалася сьогодні Політичний експерт дипломат Вадим Трюхан вважає, що визнанням "Л/ДНР" Путін дав шанс. Усім. "Перше. Україні – стати сильною, єдиною та суб'єктною.


На кону – існування української держави, свобода та життя кожного громадянина. Друге. Заходу — нарешті позбутися рожевих окулярів і виступити єдиним фронтом проти фюрера сучасності, яким продемонстрував себе Путін. Третє. Народу Росії, який або зрозуміє, що їхній цар веде їх на заклання або буде приречений на маргіналізацію", – пояснює експерт.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини