Головна Новини Суспільство події У ДНР скасували режим повної боєготовності
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДНР скасували режим повної боєготовності

Ватажок терористичного формування "ДНР" Денис Пушилин віддав наказ "Народної міліції" знизити бойову готовність

14 червня 2020, 20:58 comments2535
Поділіться публікацією:

Один з ватажків сепаратистського формування в Донецькій області, так званої "ДНР" Денис Пушилин віддав наказ "Народної міліції" про зниження бойової готовності у зв'язку зі зниженням загострення воєнної ситуації на кордонах. Про це повідомляється на офіційній сторінці "керівника" самопроголошеної республіки.

У ДНР скасували режим повної боєготовності

ринимая до уваги результати перевірки роботи системи державного і військового управління в умовах загострення воєнної ситуації, наказую з 15 червня 2020 року знизити ступінь бойової готовності підрозділів Народної міліції до рівня, що забезпечує безпеку громадян, недоторканність кордонів і цілісність інфраструктури Донецької Народної Республіки", — зазначено в повідомленні.

Однак, при цьому Пушилин додав, що бойовики продовжать стежити за ситуацією і у разі збільшення активності з боку ВСУ, готові вжити адекватних заходів і відновити посилення бойової підготовки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки проросійських окупантів на Донбасі загинули в ході збройних зіткнень за 2019 рік. Як відзначили в українській розвідці, різні поранення і травми отримали 939 людей з боку так званих "ЛНР" і ДНР". Української армії за рік вдалося пошкодити 110 одиниць ворожої техніки. В ООС говорять про те, що в 2020 році вони продовжують давати відсіч і стримувати наступ, яке ведеться з боку РФ і окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини