Головна Новини Суспільство події У Дніпрі зловили гігантського сома вагою 50 кг (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі зловили гігантського сома вагою 50 кг (ФОТО)

Риба схопила рибалку за ногу та зламала ласту

17 грудня 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро  риболов-любитель виклав світлину величезного "сома-людожера", який заважив більше 50 кг. Він виловив його під водою і в наполегливій боротьбі  таки вполював гарпуном. Розповідь про це він виклав в соціальних мережах.

У Дніпрі зловили гігантського сома вагою 50 кг (ФОТО)

Риба заважила 50 кг (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив, монстра він знайшов в районі дніпровських міських пляжів, під водою, адже вирішив шукати його, вирушивши на підводне полювання, поки ще немає купального сезону.

 Рибалка доповнив свою розповідь влучними подробицями. Зокрема, сказав про те, що стріляв  у велетенську рибину, використовуючи гарпун. Підстрелена здобич почала тягнути його вниз, на глибину. Коли він зійшовся в поєдинку з сомом, той хапнув його за ласту і вона тріснула.

 Дніпровець резюмував, що він зустрів гігантського сома в поглибленні, яке розташоване далі, за межею зони для купання.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що рибалка впіймав незвичайну істотуПовідомляється, що 39-річний росіянин, який працює на комерційних рибальських траулерах, часто стикається з усіма видами морських мешканців. Якоїсь миті чоловік почав фотографувати свої найнезвичайніші знахідки. Однією з таких знахідок стала істота, яку передплатники рибалки у соціальній мережі прозвали "чизбургером із зубами". Після того, як піст був опублікований, він набрав тисячі лайків. Користувачі в Мережі були вражені зовнішнім виглядом "чизбургера". Чоловік виявив більшість істот у Норвезькому та Баренцевому морях на півночі Росії, але також знайшов кілька дивних на вигляд звірів та у глибинах Атлантики.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини