Головна Новини Суспільство події У Дніпрі загорівся автобус з пасажирами всередині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі загорівся автобус з пасажирами всередині

У салоні знаходилися 8 людей

20 грудня 2020, 19:35
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області на дорозі Дніпро — Кривий Ріг 20 грудня 2020 року загорівся автобус з пасажирами всередині. У салоні знаходилися 8 людей, коли автобус почав горіти. Про це повідомили в прес-служба ГСЧС.

У Дніпрі загорівся автобус з пасажирами всередині

Автобус на дороге Днепр - Кривой Рог

Про постраждалих не повідомляється. Як повідомляє прес-служба, під час руху автобуса загорівся моторний відсік. Люди покинули автобус ще до прибуття. Пожежа повністю знищила транспортний засіб. Співробітники рятувальної служби локалізували пожежу до 8:00 і повністю загасили її до 8:10. Всього на усунення загоряння відправили 5 осіб і один автомобіль.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі затримали серійного грабіжника аптек, який погрожував зброєю працівникам, забираючи виручку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що відважний семирічний хлопчик врятував свою молодшу сестру від пожежі в м Ноксвілл, штат Теннессі. Будинок родини Девідсон загорівся, поки вони спали. Будинок повністю згорів, але ніхто не постраждав. Про причини займання не повідомляється, але за попередньою версією виникли проблеми з електропроводкою.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини