Головна Новини Суспільство події У Дніпрі виявили 65 тисяч хімз'єднання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі виявили 65 тисяч хімз'єднання

Також виявили навіть сліди агрохімікатів і пестицидів, заборонених ще в 60-х роках ХХ століття, що свідчить або про неналежне зберіганні, або про використання цих речовин всупереч забороні

26 лютого 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

У водах української басейну річки Дніпро екологи виявили тисячі забруднюючих речовин і майже 65 тисяч хімічних сполук.

У Дніпрі виявили 65 тисяч хімз'єднання

У Мінекології розповіли, чим забруднений Дніпро (фото з відкритих джерел)

Про це йдеться в повідомленні глави Мінекології Романа Абрамовського, повідомляє Укрінформ.

"Ми виявили, що значне забруднення створюють лікарські засоби і їх сліди, зокрема кошти, які використовуються при лікуванні COVID-19", — йдеться в заяві.

Також в ході скринінгу екологи виявили у воді сліди агрохімікатів і пестицидів, заборонених ще в 60-х роках ХХ століття, що свідчить або про неналежне зберігання, або про використання цих речовин всупереч забороні.

Крім цього, виявлено 17 додаткових специфічних забруднюючих речовин в басейні Дону, 18 — в басейні Дністра та 21 — в басейні річки Дніпро.

Нагадаємо, в Індії, де 1 листопада оголосили надзвичайний стан через високу концентрацію шкідливих речовин, ситуація стала критичною. Як повідомляє BBC з посиланням на міністра індійської столиці Арвида Кейрівала, в порівнянні з першим днем, дихати стало ще складніше, і це загрожує респіраторними захворюваннями для мільйонів місцевих жителів. Нагадаємо, що причиною НП місцева влада назвали спалювання стерні місцевими фермерами, а також запуск феєрверків на фестивалі Дівалі.

У Нью-Делі видали місцевим жителям близько п'яти мільйонів респіраторних масок. І якщо раніше місцева влада повідомляла про те, що концентрація шкідливих речовин перевищує норму в 20 разів, зараз ситуація погіршилася. За інформацією Кейрівала, у приладів для вимірювання забруднень вже не вистачає цифр, щоб точно визначити відхилення від норми. Тим часом в ВООЗ порівнюють шкоду індійського повітря з курінням тютюну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

27 лютого 2021, 00:14

Мені шкода розмістити це в Інтернеті, але у мене немає вибору. Я ніколи не вірив у любовні заклинання чи заклинання, поки не зустрів того фокусника, коли цього року відвідав свого друга в Україні на діловому саміті. Я думав, що людина на ім’я доктор АЛАБА був справді могутнім, і він міг допомогти із заклинаннями, які повернули б загублених, закоханих та чарівні гроші, магію чи магію для хорошої роботи чи щастя. Зараз я щаслива. Я даю свідчення, тому що чоловік, за якого я хотів одружитися, залишив мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя було перевернуто з ніг на голову, бо наші стосунки тривали 3 роки. Я дуже любив його, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Зустрівши цього чарівника, я розповів йому, що сталося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і підозріло, але просто спробував. І через два дні, коли я повернувся до Німеччини, мені зателефонував друг (нині чоловік), який прийшов до мене, і я вибачився, що все було домовлено з його матір’ю та сім’єю та отримав нову співбесіду, щоб одружитися. Я не повірив, бо доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я та ім’я мого друга і все, що я хотів. Що ж, зараз ми щасливі у шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: зараз ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: зараз ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна адреса: [email protected] Ви також можете надіслати йому WhatsApp на 2349071995123.


Новини