Головна Новини Суспільство події У Дніпрі стався терористичний акт: відомо хто загинув
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі стався терористичний акт: відомо хто загинув

У результаті вибуху авто загинуло двоє людей

15 вересня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:








У Дніпрі стався терористичний акт: відомо хто загинув

В Дніпрі зранку вибухнув автомобіль, фото Нацполіції

У Дніпрі, зранку в середу, 15 вересня, вибухнув автомобіль марки "Nissan Primera". Подія трапилася на проспекті Богдана Хмельницького, неподалік міської лікарні №16. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Дніпропетровської області у Facebook.

На момент вибуху в автомобілі знаходилося дві людини — чоловік та жінка. Як повідомляють у поліції, особи водія та пасажирки вже встановлено за документами, які виявили на місці слідчі.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом трагедії порушено кримінальне провадження, дані внесені до Єдиного реєстру державних розслідувань. У поліції назвали попередню правову кваліфікацію події - терористичний акт (стаття 258 Кримінального кодексу України).

Також відомо, що від ударної хвилі в будинку, що розташований неподалік, побилися вікна. Автомобіль одразу спалахнув вогнем. Очевидці викликали пожежників та поліцію.


У Дніпрі стався терористичний акт: відомо хто загинув - фото 2
У Дніпрі стався терористичний акт: відомо хто загинув - фото 3


Правоохоронці виявили частини тіла біля автомобіля, очевидно людей викинуло із салону внаслідок вибуху. Шматки бамперу та деталей автомобіля розкидані на кілька метрів від місця вибуху. Пожежники загасили вогонь за півгодини.
Наразі відомо хто перебував у тій автівці.

На сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Facebook повідомляється, що це була начальниця відділу зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області та волонтер Червоного Хреста Дар'я Гречіщева. Другий загиблий, за інформацією Інтерфакс-Україна, — це ветеран АТО Олексій Кавлак.

Серед можливих причин трагедії називають вибух газового балона або бомби. Проводитимуться експертизи.

Як пише ТСН з посиланням на власні джерела, причиною вибуху може бути саморобний вибуховий пристрій, що містив 1-2 кілограму тротилу. Пристрій розташували під днищем автомобіля й він здетонував, як тільки водій завів мотор.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Бразилії пасажирський автобус потрапив в масове ДТП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

15 вересня 2021, 14:30

блатная жизнь - нелегкая.


Новини