Головна Новини Суспільство події У Дніпрі люди влаштували сильну тисняву під час "штурму" секонд-хенду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі люди влаштували сильну тисняву під час "штурму" секонд-хенду

Наполегливі покупці так хотіли першими зайти в магазин, що ледь не почали битися

29 вересня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

В Дніпрі городяни ледве не подушили один одного, намагаючись прорватись першими в приміщення магазину з дешевим одягом.  Вони проривались до дверей, розпихаючи і тиснучи один одного. Молодики штурхали пенсіонерів, не переймаючись, що їм в цьому штурмі за секунду може стати погано. Про це інформує "РБК Україна".

У Дніпрі люди влаштували сильну тисняву під час "штурму" секонд-хенду

Українці штурмували вхід в магазин дешевого одягу (фото з відкритих джерел)

Ситуація мала місце 29 вересня. Її вже називають "війною за плавки". Дніпряни великим гуртом почали напихатись на двері торгового закладу. Кожен хотів зайти першим, щоб набрати дешевого одягу. Громадяни штурхались і лаялись, а охорона в цей процес не вмішувалась, лише слідкувала, щоб не зірвали бар’єр на вході.

Городяни, які передивились ролик в соціальних мережах, писали в коментарях, що земляки готові на жахливі речі, аби дорватись до дешевих товарів.

Інші висловили думку, що городяни, які прийшли сюди отоварюватись через дорожнечу, яка існує кругом і трохи заощадити з мізерної пенсії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що  пенсіонери побилися через прострочені продуктиМешканці міста Новосибірська Російської Федерації побились просто біля звалища, куди працівники супермаркетів викидають харчі з перебільшеним терміном придатності. Дідусів з бабусями та інших міських мешканців зібралось багато, їжі на всіх не вистачало. Тому присутні почали сваритись та битись. На ролику, який розміщений в соціальних мережах, видно, як городяни виривають одне одному з рук пакети та згортки з їжею.  Найбільше дісталось зіпсованих продуктів молодим містянам з характерною зовнішністю. Вони пробились до баків, куди це все скинули і хапали пакунки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

30 вересня 2021, 09:14

Кто мог представить 30 лет назад, что центральные улицы областных центров Украины займут место магазины иностранных ОБНОСКОВ? Мало того, украинцы будут драться за право первым покопаться в куче вонючей одежды. Как же надо мастерски постепенно довести до этого скотства массы, чтобы они не взбунтовались и считали ЭТО обычным и нормальным?


Новини