Головна Новини Суспільство події У Дніпрі грабіжник увірвався в будинок і катував дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі грабіжник увірвався в будинок і катував дитину

Все сталося ось в будинку на околиці Дніпра

8 травня 2021, 00:48
Поділіться публікацією:

У Дніпрі чоловік скористався, що в будинку знаходився тільки дитина, заліз у двір, побив хлопчика і намагався дізнатися, де знаходяться коштовності і дорогі речі. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У Дніпрі грабіжник увірвався в будинок і катував дитину

Невідомий чоловік розбив вікно і проник в будинок. Фото: ТСН

Рано вранці невідомий чоловік розбив вікно і проник в будинок. Очевидно грабіжник думав, що вдома нікого немає, але в будинку знаходився син власників будинку, 13-річний підліток. Хлопчик спав, тільки прокинувся від удару розбитого скла. Чоловік накинувся на дитину, став бити, вимагаючи показати, де знаходяться гроші.

Через деякий час додому повернулася мати дитини — вона виходила в магазин. Побачивши в будинку незнайомця, жінка покликала сусідів на допомогу. Жінка з сусідами забігли у двір і злякали грабіжника. Він втік, а підліток знаходився без свідомості в калюжі крові. Сина без свідомості.

Хлопчика забрала швидка допомога. Жінка викликала поліцію. На даний момент зловмисника розшукують. Він встиг винести з дому техніку — 4 ноутбука і 2 телефони.

Нагадаємо, в Чилі невідомі викрали понад 15 млн доларів, що місцеві ЗМІ вже охрестили пограбуванням століття. Про те, що сталося повідомляє The Guardian. Згідно з даними, якими зараз володіє поліція, збройні нальотчики серед білого дня влетіли в аеропорт Сантьяго, куди якраз прибув літак з настільки великою сумою готівки. Про спецрейсі знали одиниці. Повідомляється, що на територію аеропорту грабіжники, яких було не менше семи, заїхали на двох фургонах. Все нальотчики були озброєні напівавтоматичними гвинтівками, з яких відкрили вогонь по співробітниках охоронної фірми Brinks.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини