Головна Новини Суспільство події У дитячому садку Луцька вихователька дітям заклеювала рот скотчем і била (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У дитячому садку Луцька вихователька дітям заклеювала рот скотчем і била (відео)

В управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "налякати" дуже активного хлопчика

17 лютого 2021, 22:16
Поділіться публікацією:








В одному з дитсадків Луцька вихователька давала чотирирічним вихованцям потиличники і заклеювала рот скотчем. Батьки дітей виявили це випадково, коли малюки почали приходити з садка з синцями і подряпинами, повідомляє місцеве інформагентство "Конкурент".

У дитячому садку Луцька вихователька дітям заклеювала рот скотчем і била (відео)

Дитина (фото з відкритих джерел)

Діти, нібито, не хотіли спати і шуміли, тому вихователька карала їх показово — перед всією групою при цьому сама говорила дітям, що це "секретик". Завідуюча садочком Валентина Винник розповіла журналістам, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Водночас керівник садка каже, що ситуація повинна вирішитися в інтересах дітей.

Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "налякати" дуже активного хлопчика.

"Був скотч, оскільки дітки обривають картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик — ред.) Дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, говорить йому: "Зараз заклею ротик". Так його налякала. Так пояснює вихователька", — коментує ситуацію начальник управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко.

За словами чиновниці, вона не може звільнити виховательку напередодні виходу на пенсію.

"Людині 56 років. Скажіть, як я б поступила з чисто людської позиції, якби не дозволила їй доопрацювати і дослужитися в тій сфері, в якій вона пропрацювала 30 років?" — каже керівник освітньої галузі Луцька.

Нагадаємо, в столиці італійського острова Сицилія Палермо десятирічна дівчинка померла після того, як спробувала повторити небезпечний челлендж в популярній соцмережі TikTok. Прокуратура відкрила розслідування за фактом смерті дитини. Повідомляється також, що Італія оголосила про тимчасове заблокування доступу до TikTok для користувачів, вік яких не може бути визначений.

Згідно з правилами даної соцмережі, вік користувача повинен бути не менше 13 років. За інформацією джерела, дівчинка намагалася виконати Blackout Challenge. Його суть полягає в тому, щоб душити себе кілька секунд, до втрати свідомості. Юна італійка взяла ремінь, і обмотавши його навколо шиї, стала себе душити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини