Головна Новини Суспільство події У Чернівецькій області шершні вбили жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівецькій області шершні вбили жінку

Шершні напали на 65-річну жінку

9 вересня 2021, 13:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області жінка загинула після множинних укусів комах. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Чернівецькій області шершні вбили жінку

Шершні. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 8 вересня, в одному з сіл Чернівецької області. Повідомляється, що шершні напали на 65-річну місцеву жительку. Очевидці події викликали "швидку". Однак до приїзду медиків потерпіла померла.

Лікарі констатували смерть жінки.

Для довідки: укус шершня для здорової людини є цілком безпечним, проте людям, які мають алергічну реакцію, слід уникати нападу цих комах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в німецькому притулку для циркових тварин леопард напав на фотомодель під час фотосесії. Хижак завдав своїй жертві серйозних тілесних ушкоджень. Постраждала була госпіталізована медиками, які прибули на місце події. Зазначається, що тварин з цього притулку часто використовують для зйомок реклами або фільмів. Зараз встановлюють, хто організував зйомку і з якою метою.

Також "Коментарі" інформували, що в одному з парків передмістя австралійського Брисбена сорока напала на жінку з дитиною. Щоб захистити свою дочку від атаки агресивного птаха, жінка взяла її на руки та почала ухилятися. У якийсь момент вона втратила рівновагу і впала разом з дитиною. Дівчинка отримала серйозну травму голови й була госпіталізована. Медики оцінили стан постраждалої як критичний. Влада встановила у парку таблички про можливі напади птахів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини