Головна Новини Суспільство події У Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю

У крові було - 5,0 проміле

15 грудня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Буковини поліціянти спинили на дорозі  нетверезого керманича. Прилад висвітлив концентрацію алкоголю в крові, яка становила майже смертельну дозу для людини – 5,0 проміле. Про це інформує  в соціальних мережах поліція Чернівецької області.

 У Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю

Водія зупинила поліція (фото з відкритих джерел)

Поліція відзвітувалась, що у вівторок ввечері представники патрульної служби спинили авто Range Rover.

Спілкуючись з кермувальником, поліціянти виявили в нього сильне алкогольне сп’яніння. Результат зробленого тесту на наявність алкоголю в крові водія був вражаючим — 5,0 проміле.

Важливо, що допустима доза спиртного в крові, коли ще можна здійснювати управління авто – 0,2 проміле. Показник більше 3,0 проміле рахується  критичною дозою  і алкогольним отруєнням. Показник  5,0 проміле — майже смертельна доза.

На кермувальника-випивоху поліціянтами був оформлений протокол.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернівцях жорстоко вбили і пограбували чоловіка, який приїхав купити авто. На Буковині,  в лісі виявили страшну знахідку – тіло незнайомої людини. Як виявилось, вбитий родом з Волині й приїхав до Чернівців аби купити собі автомобіль. Двоє місцевих мешканців позбавили його життя. Як йдеться у повідомленні, 34-річний місцевий молодик і його знайомий із Молдавії скоїли вбивство 52-річного мешканця Волині. Гроші, які були при покійному, а це 3 тисячі доларів, вони присвоїли. Забрали й інші цінності, які він мав при собі. Житель Волині, за попередньою домовленістю хотів придбати у них іномарку. Зловмисники зустріли приїжджого біля лісу, неподалік населеного пункту Тарашани й почали бити.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини