Головна Новини Суспільство події У Чернівцях під час затримання біля школи сталася стрілянина: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях під час затримання біля школи сталася стрілянина: що відомо

В Чернівцях під час затримання злочинця один правоохоронець загинув

3 жовтня 2022, 20:25
Поділіться публікацією:

Біля однієї зі шкіл Чернівців під час затримання злочинця сталася стрілянина. Під час інциденту один поліцейський загинув, ще один отримав поранення. Операція триває. Про це повідомив у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

У Чернівцях під час затримання біля школи сталася стрілянина: що відомо

Стрілянина в Чернівцях (фото з відкритих джерел)

"Національна поліція проводила затримання особи, яку звинуватили у розбещені неповнолітніх. Одна поліцейська загинула, один поліцейський отримав поранення", — повідомив Тимошенко.

Тимошенко повідомив, що наразі підозрюваний укрився у багатоквартирному будинку.

"Операція з затримання злочинця триває", — йдеться у повідомленні.

За інформацією "Суспільного", вулицю Воробкевича, де сталася стрілянина, біля школи №27  у Чернівцях, перекрили. Там працюють поліцейські.

"У поліції подію поки не коментують. Повідомили лише те, що інформація про поранених чи загиблих дітей — фейк", - додають журналісти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про стрілянину в школі Іжевська. Кількість жертв внаслідок стрілянини в школі №88 Іжевська зросла до 15. Від рук озброєного чоловіка загинуло 11 школярів, а решта — дорослі. Окрім цього, у Слідчому комітеті повідомили, що зросла кількість постраждалих від нападу на навчальний заклад. Різного ступеня поранення отримали 24 особи, серед них 22 школярі. Наразі триває розслідування цього нападу. Відомо, що 26 вересня чоловік у чорному одязі у місті Іжевськ потрапив до міської школи. А потім нападник відкрив стрілянину із двох пістолетів. Від пострілів загинули учні та дорослі. Після скоєного, стрілець в одному із кабінетів школи застрелився.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини