Головна Новини Суспільство події У Чернігові масажистка випадково вбила свою клієнтку: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігові масажистка випадково вбила свою клієнтку: що сталося

9-річної масажистки було пред'явлено підозру у вбивстві з необережності

26 липня 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чернігові масажистка згорнула шию своїй клієнтці. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернігівської області.

У Чернігові масажистка випадково вбила свою клієнтку: що сталося

У Чернігові масажистка згорнула шию клієнта. Фото: aquaminskclinic.by

Як стало відомо, підозрювана у себе вдома робила клієнтці масаж тіла і під час цього долонями обох рук здійснила різкий поворот шийного відділу хребта потерпілої. В результаті цього клієнтка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої хребетної спинномозкової травми з пошкодженням спинного мозку в шийному відділі.

Потерпіла була госпіталізована прибулими на місце інциденту медиками. Від отриманих травм вона померла в стінах медичного закладу. На цей момент 49-річної масажистки було пред'явлено підозру у вбивстві з необережності.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в індійському місті Хардой місцева жителька вбила себе під час Селфі. Повідомляється, що молода дівчина хотіла сфотографуватися з бойовою зброєю в руці, однак не знала, що воно було заряджено. На місце прибули медики, які доставили постраждалу до найближчого медичного закладу. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Росії під час святкування дня Військово-морського флоту стався нещасний випадок. Відпочивальник, мабуть, вирішив відсвяткувати дату, з "вогником" і зробив постріл з сигнальної ракетниці. Вітер здув заряд в сторону пляжу і в результаті цього постраждала жінка, яка перебувала поруч. Вона була госпіталізована прибулими на місце події медиками. На цей момент поліційнийі проводять перевірку за даним фактом. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини