Головна Новини Суспільство події У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову "порцію" ворожої техніки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову "порцію" ворожої техніки (ФОТО)

Окупанти знищені на одному з напрямків Чернігівської області

20 березня 2022, 20:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні українські захисники  провели успішну операцію проти російських агресорів на одному з напрямків в Чернігівській  області — повідомили представники оперативного командування "Північ".

У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову "порцію" ворожої техніки (ФОТО)

Техніка окупантів перетворилася на брухт (фото з відкритих джерел)

 Військовослужбовці Збройних Сил України знищили  частину військових підрозділів   російських  нападників та всю їх техніку на військових позиціях в одному з напрямків Чернігівської області. Про це інформують в пресцентрі оперативного командування Північ. Також оприлюднено знімки знищених танків та іншої бойової техніки ворога.

"Чергова порція окупантів разом із технікою знищена на одному з напрямків Чернігівщини. "Привітали" так, що танки гусениці втратили", — повідомляють про успішну операцію українські військові.

У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову ”порцію” ворожої техніки (ФОТО) - фото 2
У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову ”порцію” ворожої техніки (ФОТО) - фото 3
У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову ”порцію” ворожої техніки (ФОТО) - фото 4
У Чернігівській області ЗСУ знищили чергову ”порцію” ворожої техніки (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Харківщині ЗСУ відбили наступ окупантів та ліквідували полковника РФ. Збройні сили України відкинули російських загарбників, які намагалися прорвати оборону біля міста Ізюм на Харківщині. Таку заяву зробив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.За словами Синєгубова, під час бою українські військові змогли ліквідувати російського полковника, який мав високу посаду в Західному військовому окрузі РФ. Також за словами голови Харківської ОДА, завдяки зусиллям ЗСУ російські окупанти значно зменшили свою присутність у небі над Харковом.

 
 Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту. Збройні сили Украхни ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту Росії з військово-політичної роботи Андрія Палія.  Таку заяву опублікували Сухопутні війська ЗС України на сторінці у Фейсбуці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини