Головна Новини Суспільство події У Чернігівській області лікар на смерть збив сусідку і поїхав геть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігівській області лікар на смерть збив сусідку і поїхав геть

Наразі поліція встановлює всі причини аварії

25 грудня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

В Чернігівській області, в населеному пункті Куликівка завідуючий хірургічним відділенням селищного медичного закладу на автомобілі наїхав на свою землячку, спричинивши їй смертельні ушкодження. Він вийшов з авто, глянув на жертву та почав втікати. Упізнав порушника житель селища, який оприлюднив факт ДТП, викликавши поліціянтів. Про це інформує ТСН.

 У Чернігівській області лікар на смерть збив сусідку і поїхав геть

Водій збив людину та поїхав далі (фото з відкритих джерел)

Житель селища проінформував правоохоронців, що кермувальник авто щось оглядав на автостраді, а потім дав драла звідси. Останній там же побачив закривавлену жінку, якій смертельного ушкодження завдав автомобіль  і відразу подзвонив поліціянтам. На місці автотрощі залишились цукерки, які мама так і не довезла дітлахам.

Працівники поліції відразу знайшли горе-водія, який перебував в стані алкогольного сп'яніння.  Він просився, аби його шпиталізували.

В селищному медичному закладі повідомили, що тут він був тверезим. Головний лікар Оксана Хорошок наголосила, що колегам дуже неприємно, що сталась така трагічна ситуація.   

До речі, тут, в селищній лікарні, також працює дружина винуватця кривавої ДТП. Але на робочому місці журналісти її не відшукали.

Виявляється, що п’яний хірург не допоміг своїй сусідці, адже з загиблою в автотрощі вони мешкали в одному під'їзді, були до цього добрими знайомими. Про жертву п’яного кермувальника всі знайомі відзиваються тільки позитивно. Кажуть, що вона була дуже уважною та доброю людиною.

 Працівники поліції зараз відтворюють всі обставини смертельної ДТП.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області загорівся поїзд "Шостка — Київ" з 265 пасажирами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини