Головна Новини Суспільство події У Чернігівській області 13-річна дівчина народила від свого 18-річного хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігівській області 13-річна дівчина народила від свого 18-річного хлопця

Батькам дівчинки було відомо про її стосунки зі старшим хлопцем

21 жовтня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Юна мешканка Чернігівщини, що завагітніла в 13 років від старшого на п’ять років за себе Сергія Коцюби, і стала відомою в нашій країні, тепер є мамою дівчинки. Про це інформує Суспільне.

У Чернігівській області 13-річна дівчина народила від свого 18-річного хлопця

13-річна дівчинка народила на Чернігівщині (фото з відкритих джерел)

Як розповів юний батько, крихітці дали ім’я Поліна. Юну породіллю не встигли довезти до Чернігова з населеного пункту Городище, де вона живе, так швидко йшли пологи, тому  вона попала в лікарню містечка Мена.

Також Коцюба сказав, що вага новонародженої малючки на ім'я Полінка -2800. Він хотів провідати свою донечку, побачити Наталю, але його до них не пустили через карантин. Він залишив в пологовому будинку сумку з передачею і ще зауважив, що молоду маму випишуть 21 жовтня.

 Також хлопець розповів, що він ще не одружився з Наталкою.

 Важливо, що в нашій країні офіційно взяти шлюб можливо тільки з 18 років. Але зробити це можна і в 16 років за відповідним рішенням суду  в інтересах неповнолітнього.

 Про юну породіллю, яка вже в 13 років готувалась народжувати, стало відомо кілька місяців тому. Юнці тоді виповнилось 12 років, а Сергію було 17.  Нерідний батько юної чернігівчанки — хресний тато Сергія. Батьки Наталі знали, що вона зустрічається зі старшим за себе хлопцем, але вони не перешкоджали цьому.

 Разом з тим, щодо юнака порушене кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 ККУ. Санкція статті передбачає чимале тюремне ув’язнення, від 10 до 15 років позбавлення волі. Але юні батьки хочуть бути разом, щоб ростити свою донечку.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українка народила дитину на вулиці під пологовим будинком, в який її не пустили.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини