Головна Новини Суспільство події У Черкаській області викрили адвоката, що продавала підроблені ПЛР-тести
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області викрили адвоката, що продавала підроблені ПЛР-тести

Фальшиві довідки спритниця передавала за гроші своїм клієнтам в кав'ярнях

23 жовтня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

В Черкаській області правоохоронці вивели на чисту воду місцеву правозахисницю, яка заробляла на тому, що збувала фальшиві ПЛР-тести на коронавірус.При цьому, організувавши для такого "бізнесу" однодумців, які працювали в медичних лабораторіях міста. Коштувала послуга для заробітчан і місцевих туристів 1 тис. грн. Про це інформує   пресслужба Нацполіції Черкаської області. 

 У Черкаській області викрили адвоката, що продавала підроблені ПЛР-тести

Поліцейські арештували адвоката (фото з відкритих джерел)

За інформацією поліціянтів, спритна юристка, яка організувала цю грошову справу в Черкасах, користуючись своїми зв'язками в медичній сфері, приносила охочим, які навіть не були на порозі медичної установи, вже підроблені довідки з негативними результатами  ПЛР-тестів.

Як правило, ці послуги були затребуваними серед місцевих жителів, які планували поїздки, як для відпочинку, так і роботи в країнах Євросоюзу. Одна підробка з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірусну хворобу для виїзду з нашої країни становила 500 грн, для повернення назад -550 грн. З кожного "покупця" спритна представниця сфери юриспруденції клала до своєї кишені трохи більше 1 тис.грн.
Замовлені фальшивки вона віддавала замовникам в кав'ярнях і забирала гроші. Саме там, коли вона віддавала підробки одному зі своїх знайомих, підприємливого адвоката  й викрили працівники поліції.  

Порушниця, за словами представників місцевої поліції, вже проінформована про порушену підозру у скоєнні злочину, який передбачений ч. 1 ст. 358 ККУ. Це - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у Черкаській області чоловік убив 4-місячну дитину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини