Головна Новини Суспільство події У Черкаській області 96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області 96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку: подробиці

96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку у Черкаській області

11 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів Черкаської області місцева 96-річна довгожителька ледве не замерзла на холодній долівці свого не протопленого будинку. Вона оступилась, впала і без допомоги не могла підвестись. За дорученням небайдужих односельців, врятував довгожительку від морозу  поліцейський офіцер місцевої громади. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції Черкащини.

У Черкаській області 96-річна бабуся ледве не замерзла у своєму будинку: подробиці

Бабусю врятував поліцейський (фото з відкритих джерел)

 Ця історія, яка таки закінчилась добре, мала місце в населеному пункті Вершина Згарська Черкаської області. Стурбовані односельці, які кілька днів не бачили на вулиці свою поважну сусідку, звернулись за допомогою до представника поліції – поліцейського офіцера місцевої територіальної громади  Анатолія Стадника і попросили перевірити, чи все добре з їх землячкою. Вони зазначили, що ввечері в хаті не вмикається світло, і сама старенька кілька днів не з’являється на своєму дворі.

 Поліціянт прийшов на садибу старенької. Оглянувши хату та подвір’я, зауважив, що двері будинку зачинені з середини. Через віконну шибку він розгледів жінку, яка лежала на підлозі будинку.

 Аби потрапити всередину і врятувати бабусю, майор поліції зламав двері і відразу кинувся до землячки, яка без сторонньої допомоги не могла встати. Вона дуже змерзла і не мала сили, адже кілька днів пролежала в холодній кімнаті.

Поліціянт, який служить в цій сільській громаді, підняв довгожительку і підвів до ліжка, потім викликав медиків, але селянка не захотіла їхати в лікарню.

 Тоді він повідомив про цей випадок представників соціальної служби і разом з ними надав найповажнішій сільській мешканці  необхідну допомогу. Старенька щиро подякувала своїм рятувальникам, зокрема, поліцейському, що допоміг в скруті, проявивши милосердя та людяність.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Волинській області 73-річна бабуся протаранила бус на скутері.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Так

11 січня 2022, 22:58

Ндравится мне, что такие новости подают на матючном. Что б "братья" могли почитать и потешиться.


Новини