Головна Новини Суспільство події У Черкаській області 16-річна дівчина до смерті забила вітчима своєї подруги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області 16-річна дівчина до смерті забила вітчима своєї подруги

Вона била дорослого чоловіка руками, ногами та дерев’яною палицею

18 грудня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В Черкаські області, в населеному пункті Нове місто на території власного помешкання  сусіди виявили мертвим 43-річного його власника. Виявляється, вбила його16-річна юнка, яка мешкає тут же.  Вона вже зробила зізнання поліціянтам.  Про це інформує пресслужба  ГУ Нацполіції Черкаської області.

 У Черкаській області 16-річна дівчина до смерті забила вітчима своєї подруги

Дівчина вбила дорослого чоловіка (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, судмедексперти встановили важкі тілесні ушкодження, які були завдані покійному. Поліціянти почали розслідування і встановили, що мешканця Черкащини  жорстоко побила 16 – річна дівчина, подруга його усиновленої доньки.

 Школярка зробила зізнання, що, перебуваючи  в гостях, конфліктувала з її вітчимом, а потім почала його жорстоко бити.

 Вона завдавала ударів 43-річному чоловіку руками, ногами, а також гамселила дерев’яною палкою. Від цих важких травм вітчим її подруги й помер.

 Представники слідства проінформували неповнолітню підозрювану про вчинення злочину, який кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Це – завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження.  За цією статтею передбачене чимале покарання  — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Черкаській області чоловік убив 4-місячну дитинуВ ході судового розгляду встановлено, що обвинувачений проживав у селі Летичівка зі своєю дружиною і сином. Чоловік не любив свою дитину, оскільки припускав, що дружина йому зраджувала і син йому нерідний. Повідомляється, що у день трагедії немовля сильно плакало і чоловік взяв його на руки, щоб заспокоїти, але малюк не переставав вередувати. Тоді злочинець розлютився і кинув його на ліжко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини