Головна Новини Суспільство події У центрі Києва сотні людей вийшли на протест через локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Києва сотні людей вийшли на протест через локдаун

Протестуючі перекрили дороги в центрі Києва

15 грудня 2020, 11:25
Поділіться публікацією:

У центрі Києва сотні людей вийшли на протест через локдаун

ФОТО: З відкритих джерел

Біля стін Верховної Ради, сьогодні, 15 грудня, проходить акція протесту. Сотні власників ФОПів протестують проти локдауна, який збираються ввести в січні 2021 року. Про це повідомляє Parlament.ua, посилаючись на соціальні мережі.

Переживши локдаун, що тривав з 12 березня по 12 травня, кожен підприємець боїться, що наступний карантин може знищити його бізнес. Багатьом довелося закривати свою справу після весняного карантину, у зв'язку з великими збитками.

Власники ФОПів вимагають від влади, щоб вона прийняла деякі законопроекти. Наприклад, бізнесмени наполягають на тому, що з представниками малого бізнесу повинні обговорювати та погоджувати всі зміни, які будуть внесені в законодавство. Крім того, підприємці хочуть, щоб на час пандемії в країні на всі види перевірок було запроваджено мораторій.

Однак і це далеко не всі вимоги українців, котрі протестують сьогодні в центрі Києва. Крім перерахованого вище, вони також хочуть, щоб в Україні створили консультативно-дорадчий орган. Він повинен буде працювати на постійній основі та займатися всіма питаннями мікропідприємств в Україні.

Заключною вимогою власників ФОПів від влади є проведення реформи Державної податкової та Державної митної служб України за Європейським стандартам. Це повинно забезпечити підприємцям прозору процедуру стягнення податків.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що локдаун в Україні можуть перенести на лютий, а також про те, що Степанов пояснив, яких результатів очікують від січневого локдауна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини