Головна Новини Суспільство події Напад на активістів у Маріуполі: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на активістів у Маріуполі: є жертви

За попередніми даними, маріупольський активіст Олександр Чушикін побив битою людини, в результаті чого чоловік помер

16 квітня 2021, 23:31 comments4479
Поділіться публікацією:

16 квітня, в Маріуполі, біля будинку місцевого активіста і підприємця Олександра Чушикіна сталася бійка, в результаті якої одна людина померла.

Напад на активістів у Маріуполі: є жертви

Напад на активістів у Маріуполі

Журналіст місцевого каналу ТВ-7 В'ячеслав Твердохліб опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому зображено, як на території одного з приватних будинків відбувається бійка.

На опублікованих в соцмережах кадрах видно, як Олександр Чушикін б'є битою людину. У коментарях під відео місцеві жителі написали, що ця людина померла в автомобілі швидкої допомоги по дорозі в лікарню. За даними маріупольського видання MRPL, медики підтвердили цю інформацію, а також розповіли, що у загиблого діагностували відкриту черепно-мозкову травму.

Олександр Чушікін на своїй сторінці в соцмережі заявив, що двоє людей подзвонили йому з пропозицією купити за 15 тис. грн флешку з компроматом на одного з місцевих бізнесменів, якого Чушикін звинувачує в незаконній діяльності. Активіст каже, що зустріч була запланована на вечір. Він зазначив, що в обумовлений час прийшли чоловік і жінка, яких Чушикін запросив до свого літнього будинку, але коли чоловік зайшов, жінка нібито відкрила ворота і на територію двору, за словами активіста, забігли кілька людей. Олександр Чушікін заявив, що злякався за рідних, які перебували в будинку і відзначали його день народження, і став захищатися.

Дружина Олександра Чушикіна Ірина також опублікувала відео з місця події. Побитого чоловіка тримали співробітники поліції, він стікав кров'ю і вже не міг стояти на ногах. У цей час жінка говорила, що не потрібно викликати швидку допомогу — замість цього чоловіка необхідно відправити до відділення поліції.

За даними Маріупольського районного управління поліції, зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Раніше "Коментарі" писали, що в Маріуполі чоловік убив сокирою знайомого, у якого орендував житло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Не активист

17 квітня 2021, 10:49

Какой же он активист, он - убийца!

хий

16 квітня 2021, 23:18

пиздец активисти рецедевисти блядь


Новини