Головна Новини Суспільство події У боях за Маріуполь загинув спортсмен Єгор Біркун
commentss НОВИНИ Всі новини

У боях за Маріуполь загинув спортсмен Єгор Біркун

23 березня Єгор Біркун мав виступати на чемпіонаті світу з ММА GAMMA

25 березня 2022, 19:30
Поділіться публікацією:
Окупанти продовжують бомбити, руйнувати Маріуполь, вбиваючи мирне населення. Українські захисники міста не здають та боронять його далі. В боях за місто загинув член збірної України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA) Єгор Біркун. Про це повідомив політик Сергій Тарута.
Бізнесмен повідомив, що член збірної України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA) Єгор Біркун загинув, захищаючи Маріуполь. Хлопець був уродженцем Кривого Рогу. Політик повідомив, що 23 березня Євген мав виступати на чемпіонаті світу з ММА GAMMA.
"Росіянці кидають в Україну гарматне м'ясо, яке навіть забирати не хочуть. Україна втрачає у цій війни цвіт нації. 23 березня Євген разом із іншими спортсменами мав виступати на чемпіонаті світу з ММА GAMMA, але замість того виконував бойове завдання в полку "Азов" у складі Національної Гвардії. 23 березня, боронячи свою Батьківщину, Євген загинув. Пам’ятаймо обличчя наших Героїв. Тих, хто поклав своє життя за свободу України. Тих, хто незалежність держави і порятунок життів українців поставив вище за своє власне життя. Співчуття рідним і близьким! Невимовний біль", написав політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські бійці розгромили підрозділ армії РФ, який робив бронетанковий прорив у Маріуполь.  На Маріупольському напрямку військові окремого загону спеціального призначення "Азов" здійснили удар по російських окупантах. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео Збройних сил України. Бої за українське місто Маріуполь тривають, попри те, що воно наразі перебуває в облозі.
 

У боях за Маріуполь загинув спортсмен Єгор Біркун

Єгор Біркун (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Громадянiн.ua

27 березня 2022, 00:15

Здох Беркун і ..хуй з ним !


Новини