Головна Новини Суспільство події У Білорусі раптово помер міністр: це третій випадок смерті високого чиновника з початку війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі раптово помер міністр: це третій випадок смерті високого чиновника з початку війни

Помер міністр транспорту та комунікацій Білорусі Олексій Авраменко

5 липня 2023, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

4 липня стало відомо про раптову смерть міністра транспорту та комунікацій Білорусі Олексія Авраменка. Політику було 46 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на державний білоруський ресурс "Белта".

У Білорусі раптово помер міністр: це третій випадок смерті високого чиновника з початку війни

Міністр транспорту та комунікацій Білорусі Олексій Авраменко

У 2019 році президент Білорусі Олександр Лукашенко призначив Олексія Авраменка на посаду міністра транспорту та комунікацій Білорусі. Деталі пов'язані з причиною смерті білоруського високопосадовця не повідомляються.

Це вже не перша смерть посадовців у Білорусі цього року. В квітні білоруські ЗМІ повідомили про смерть заступник міністра економіки Сергія Мітянського, якому було 42 роки. 

Окрім того, минулого року у листопаді також раптово помер очільник білоруського міністерства закордонних справ Володимир Макей. Офіційну причину смерті влада Білорусі не назвала, однак ЗМІ стверджували про самогубство високопосадовця.

Колишній керівник українського МЗС Павло Клімкін повідомляв, що можливо Макея вбили російські спецслужби, адже білоруський чиновник був проти різкого зближення Росії та Білорусі після повномасштабного вторгнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник МЗС Білорусі зізнався у страхах анексії Білорусі. Невдовзі він помер. Також є оцінка, що смерть глави МЗС Білорусі може бути натяком для Лукашенка від Путіна.

Також "Коментарі" писали, що британський генерал попереджає Україну про нову небезпеку з Білорусі. Росія може відкрити другий фронт з Білорусі, тому й відправила туди лідера вагнерівців. Окрім того, дії Лукашенка принизили Путіна і тепер президент Білорусі використає ситуацію з бунтом Пригожина для своїх цілей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини