Головна Новини Суспільство події Тягнули тіло по вулиці і знімали все на телефон: у Кременчуці жорстоко вбили 79-річну бабусю
commentss НОВИНИ Всі новини

Тягнули тіло по вулиці і знімали все на телефон: у Кременчуці жорстоко вбили 79-річну бабусю

Все тіло покійної було в крові й важких ушкодженнях

15 вересня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

У Кременчуці вчинили криваву розправу над 79-річною городянкою. Невідомо, чим завинила перед нелюдами бабуся, яка вранці несла їжу вуличним собакам. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Тягнули тіло по вулиці і знімали все на телефон: у Кременчуці жорстоко вбили 79-річну бабусю

У Кременчуці жорстоко вбили жінку (фото з відкритих джерел)

Над мешканкою міста місцеві нелюди знущалися, як тільки хотіли. Завдавали ударів, здерли одяг, тягнули до місця вбивства асфальтом, а це чимала відстань. Ще й знімали на відео. Все тіло покійної було в крові й важких ушкодженнях.

Цей жахливий інцидент стався 14 вересня, замучену городянку без одягу знайшли посеред житлового масиву. Очевидно, вона вийшла на вулицю, щоб погодувати собачок.

Поліцейські за короткий термін встановили прикмети людини, що так жорстоко вбила бабусю. На нього наділи наручники в місті. Нелюд, скинувши одяг зі слідами крові, кудись поспішав. Під тиском зібраних доказів вбивця визнав себе винним.

У його телефоні збереглося відео цієї жахливої розправи над городянкою, яка ніяк не могла захистити себе.

Як повідомляють правоохоронці, злочинцеві 27 років, але він кілька разів відбував покарання за різні злочини. Його вже проінформували про підозру у вчиненні цього жорстокого злочину. Слідчі повинні дати відповідь на питання, чи був він під наркотичним кайфом, чи вживав спиртне, коли знущався із беззахисної жінки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували, що у Кременчуці будівельники з плитки виклали гітлерівську свастику на дитячому майданчику. У Кременчуці Полтавської області виник історичний скандал. Місцеві жителі звинувачують будівельників у тому, що вони з бруківки виклали свастику прямо на майданчику, де граються діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dkr_npu
comments

Обговорення

Влад

15 вересня 2021, 18:05

ТАКУ МЕРЗОТУ ТРЕБА ЗНИЩУВАТИ ЗРАЗУ НА МІСЦІ, без суда та слідства, а за законом ЛІНЧА...!!! КЛИН, КЛИНОМ ВИБИВАЮТЬ...!!!


Новини