Головна Новини Суспільство події Тягали за волосся: у супермаркеті Луцька молоді хлопці побили касирів
commentss НОВИНИ Всі новини

Тягали за волосся: у супермаркеті Луцька молоді хлопці побили касирів

В одному із супермаркетів Луцька сталася бійка: неповнолітні хлопці побили двох касирів

19 грудня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Днями суд ухвалив вирок трьом молодим хлопцям, які у травні поточного року побили касирів в одному із супермаркетів Луцька.

Тягали за волосся: у супермаркеті Луцька молоді хлопці побили касирів

У супермаркеті Луцька молоді хлопці побили касирів (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що ліцеїсти, двоє з яких неповнолітні, зайшли до маркету "Сим23" та зав'язали бійку з працівниками магазину, а також побили людину, особу якої не встановили. Молоді люди били касирів у обличчя, живіт і тягали за волосся. Водночас, згідно з інформацією із вироку суду, тілесні ушкодження отримав лише один із працівників магазину.

Зазначається, що ліцеїсти вже мали судимість і кожен визнав свою провину перед судом за інцидент. Але потерпілий від претензій у заяві відмовився.

Зваживши на всі обставини справи, суд призначив двом злочинцям умовне покарання на два роки, ще один отримав рік умовного покарання.

Нагадаємо, що у Миколаєві пасажири трамвая рейсу №1 побили водія за відмову пускати у громадський транспорт понад 10 людей. Він посилався на урядові обмеження на тлі спалаху коронавірусу Covid-19, але це не допомогло. Невдоволені пасажири "вдарили кілька разів" водія та "подряпали" його.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в одному із київських кафе в Оболонському районі сталося зіткнення між двома компаніями. Бійку, внаслідок якої постраждала людина, почала жінка. 28-річного чоловіка у несвідомому стані забрала "швидка" допомога.

Читайте також, що у столичному торгово-розважальному центрі "Ocean Plaza" спалахнув скандал через відвідувача, який зайшов до приміщення без медичної маски на обличчі. Замість неї він використав шарф. Проте такий метод "захисту" не сподобався охоронцям торгового центру. У результаті словесний конфлікт переріс у бійку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини