Головна Новини Суспільство події Творець "розвідуправління ДНР" Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Творець "розвідуправління ДНР" Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці

Опинившись підозрюваним у справі про пособництво терористам, Андрій Кунавін потрапив в гучний скандал з процесом розлучення

21 жовтня 2020, 17:32 comments4573
Поділіться публікацією:








Затриманий в Києві творець "розвідуправління" ДНР" Андрій Кунавін, якого до того ж вважають одним з ключових свідків у справі MH17, виявився в центрі ще одного скандалу — на цей раз пікантного характеру.

Творець "розвідуправління ДНР" Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці

Андрій Кунавін. Фото: hromadske.ua

Як виявилося, бувши в законному шлюбі (від якого у Кунавіна 4 дітей, — ред.), він завів відносини з Марією Холоденко (дівоче прізвище — Лозинська), яка на той момент також була в шлюбі й виховувала двох дітей. Під час цих відносин Холоденко навіть встигла завагітніти. Пара навіть встигла зробити спільну фотосесію.

Творець ”розвідуправління ДНР” Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці  - фото 2

Законне подружжя Холоденко і Кунавіна дізналися про їх інтрижку під час затримання останнього в липні 2020 року.

"Під час його затримання, на подив його дружини, — він був не один. Місіс М була разом з ним, вони їхали з Одеси, були разом, ходили по готелях і ресторанах. Але в цей момент вона, напевно, відчувала себе дружиною декабриста, ніяк не менше", — розповів у Facebook чоловік Марії — Дмитро Холоденко.

За словами Холоденко, відносини Марії з Кунавіним розпочалися в лютому 2020 року, коли його законна дружина була вагітна їх 4-ою дитиною. Марія настільки ретельно приховувала свій зв'язок з Андрієм, що повинна була стати хрещеною мамою малюка.

Після того як Холоденко дізнався про відносини своєї дружини з Кунавіним, він забрав у неї дітей. За його словами, поки Марія перебувала в стосунках з коханцем "діти були надані самі собі — матері було ніколи, їй треба було їздити на моря, в замки, ходити по ресторанах, і залишатися на ніч на знімних квартирах".

"Вона дозволяла дітям спілкуватися з людьми, які могли навчити тільки одному — як порушити закон, погрожувати фізичною розправою, і звичайно, могли навчити, як схитрувати, щоб за всі ці витівки нічого не було", — поділився шокуючими подробицями чоловік й тут же зазначив, що в результаті Кунавін все ж був затриманий правоохоронцями.

Зараз експодружжя Холоденків знаходяться в шлюборозлучному процесі. Діти, як і раніше під опікою батька. Сама ж Марія, зі слів Дмитра, обманює суспільство і друзів, у всьому звинувачуючи чоловіка і заявляє, що, по суті, стала жертвою афери двічі судимого і нині обвинуваченого в тероризмі Кунавіна.

Примітно, що навіть з місць позбавлення волі Кунавін примудряється погрожувати Холоденко і не двозначно натякати на фізичну розправу.

Творець ”розвідуправління ДНР” Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці  - фото 3

З цієї причини Дмитро Холоденко навіть подав 14 жовтня відповідну заяву в поліцію, приклавши скріни повідомлень від Кунавіна з погрозами.

Творець ”розвідуправління ДНР” Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці  - фото 4
Творець ”розвідуправління ДНР” Кунавін виявився учасником пікантного скандалу: всі подробиці  - фото 5

Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила про арешт так званого "позаштатного співробітника" ГРУ, який, за даними СБУ, був одним з кураторів військового спрямування ДНР від ГРУ у 2014-2015 роках і брав активну участь у створенні так званої "військової розвідки ДНР" в липні 2020 року.

Журналістам Bellingcat і The Insider вдалося ідентифікувати його як Андрія Кунавіна, що звільнився з української в'язниці вже після початку російського вторгнення. Кунавін, судячи з телефонними перехопленнями, спілкувався з керівництвом ГРУ і ФСБ, контактував з Сурковим і допомагав "розв'язувати питання" на місцях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини