Головна Новини Суспільство події Троє дітей лишилися сиротами: у львівській лікарні померла мати, яка була категорично проти вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Троє дітей лишилися сиротами: у львівській лікарні померла мати, яка була категорично проти вакцинації

У жінки залишилося троє дітей

20 жовтня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

В одному з медичних закладів Львівщини  в результаті ускладнення від коронавірусної хвороби пішла з життя 40-річна місцева мешканка, в якої тепер сиротами залишилось троє маленьких діток. Найменшій донечці лише 1 рік. Про це інформує УНІАН.

Троє дітей лишилися сиротами: у львівській лікарні померла мати, яка була категорично проти вакцинації

У львівській лікарні померла багатодітна мати (фото з відкритих джерел)

Сумну звістку представнику цього медіа прокоментувала завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Наталія Матолінець.

За її словами, жінку госпіталізували  у ковід-відділення  вже у важкому стані. Крім неї, ще троє найближчих родичів, зокрема, рідна сестра і брат  інфіковані на коронавірусну  хворобу. Це показали проведені  ПЛР-тести.  Багатодітну маму лікарі рятували три доби, двічі реанімували.

Медичка також зазначила, що ці львів’яни  не були вакциновані, адже є противниками  таких щеплень.  Без мами залишилось троє маленьких діток, найменшій донечці лише рочок виповнився.

Лікарка вкотре нагадує співвітчизникам не ризикувати життям, а зробити необхідні щеплення.  В такому випадку,  навіть інфікована вірусом людина, може значно полегшити перебіг цієї важкої хвороби часто з летальними наслідками.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що лікар зі Львова розповіла про ситуацію із COVID-19 у регіоні.У ковідному відділенні медичного закладу швидкої допомоги міста Львова склалась загрозлива ситуація. Його реанімація переповнена, там знаходиться 48 хворих, які зараз у критичному стані. Попри те, що при коронавірусі може настати летальна ситуація, і людина помре, ніхто з цих пацієнтів немає щеплення.За її словами, зараз смертність не прогнозована. А хворі перед спалахом захворювання навіть не думали про вакцинацію.

  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини