Головна Новини Суспільство події Тріснув найбільший акваріум у світі. Відео показують масштаби аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тріснув найбільший акваріум у світі. Відео показують масштаби аварії

Просто хаос, говорить німкеня, після того, як побачила, що лопнув найбільший акваріум у світі. В ньому перебувало понад 1500 екзотичних риб та близько мільйона літрів соленої води.

16 грудня 2022, 14:01 comments8790
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Найбільший у світі циліндричний акваріум із морською водою, який розташований у комплексі Aquadom у Берліні тріснув. У соцмережах опублікували відео, на якому видно наслідки, завдані інцидентом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Тріснув найбільший акваріум у світі. Відео показують масштаби аварії

Акваріум Aquadom. Фото: Annette Riedl

Великий акваріум зазвичай приваблює натовпи туристів, які цікавляться величезною спорудою. Проте, 16 грудня, акваріум Aquadom тріснув, виливши понад мільйон літрів води, сміття та близько 1500 екзотичних риб на одну з центральних вулиць берлінського району Мітте. На місце аварії виїхало понад 100 рятувальників.

"Просто хаос. Весь акваріум вибухнув, і те, що залишилося, — повне спустошення. Багато мертвої риби, сміття", — сказала Reuters гостя відпочинкового комплексу, де розміщено акваріум Сандра Візер.

У соцмережах поширився запис зруйнованого акваріума AquaDom у Берліні. На ньому видно залишки пошкодженої конструкції, а всередині будівлі, де знаходився акваріум, триває масштабне прибирання з ліквідації наслідків інциденту.

Акваріум AquaDom був відкритий 2 грудня 2003 року. Вартість будівництва проєкту становила 12,8 млн євро, а на виготовлення циліндра пішло 150 тонн акрилової смоли. Акваріум мав діаметр близько 12 метрів, його висота складала 14 метрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чи варто дивитись нову частину фільму "Аватар", частина подій якого відбувається під водою.

Також "Коментарі" писали про українських біженців, які проживають в Німеччині. За проведеним опитуванням 26% українців планує залишитись в Німеччині назавжди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eeeee

16 грудня 2022, 14:35

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини