Головна Новини Суспільство події Трагічний випадок в Іспанії: турист намагався зробити ідеальне фото на мості
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічний випадок в Іспанії: турист намагався зробити ідеальне фото на мості

Британський турист намагався створити захопливий контент для соцмереж, але впав з мосту в Іспанії.

сьогодні, 12:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В Іспанії трагічно загинув 26-річний британський інфлюенсер Льюїс Стівенсон, який впав з одного з найвищих мостів країни під час спроби створити контент для соціальних мереж. Інцидент стався в 13 жовтня в місті Талавера-де-ла-Рейна, приблизно в 100 кілометрах на південний захід від Мадрида.

Трагічний випадок в Іспанії: турист намагався зробити ідеальне фото на мості

Фото: Льюїс Стівенсон

Льюїс разом із партнеркою приїхав до іспанського міста, щоб піднятися на міст і зняти відео для своїх підписників. Міст, з якого впав британець, є вантовою конструкцією заввишки 192 метри через річку Тежу.

Член міської ради Талавери Макарена Муньос назвала інцидент "прикрим і сумним" та нагадала, що підійматися на міст "категорично заборонено" за будь-яких обставин. Влада міста вже давно закликала уникати таких дій, але попри численні попередження, один з найвищих мостів Іспанії залишається привабливим місцем для ризикованих зйомок.

Льюїс Стівенсон був популярним інфлюенсером, який здобув славу завдяки своїм сміливим трюкам на високих будівлях і масштабних спорудах по всьому світу. Його сторінка в Instagram була наповнена знімками з небезпечних місць, що приваблювали тисячі підписників. Однак, ця трагедія нагадує про ризики, пов'язані з екстремальними захопленнями та створенням небезпечного контенту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трагічні інциденти зі спробою зробити вдале фото у різних локаціях доволі поширене явище. Наприклад у квітні російська блогерка відпочиваючи в Абхазії намагалась зробити селфі, впала з гори та загинула від отриманих травм.

Також "Коментарі" писали про найбільш небезпечні локації для туристів по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини