Трагічний випадок у літаку: пілот помер під час польоту

Пілот авіакомпанії Turkish Airlines з 17-річним стажем помер під час польоту.

Літак авіакомпанії Turkish Airlines здійснив аварійну посадку в аеропорту Джона Кеннеді в Нью-Йорку після того, як капітан рейсу помер під час польоту. Трагічний інцидент стався на борту літака, що виконував рейс TK204 з Сіетла до Стамбула.

59-річний пілот Ілчехін Пехліван знепритомнів під час польоту. Попри спроби екіпажу надати першу допомогу, його життя не вдалося врятувати. Другий пілот прийняв рішення здійснити аварійну посадку, і літак безпечно приземлився в аеропорту Джона Кеннеді в Нью-Йорку.

"Після невдалої спроби надати першу медичну допомогу екіпаж у складі ще одного пілота і другого пілота літака здійснив аварійну посадку, але капітан помер ще до посадки", - сказав речник авіакомпанії Ях’я Устюн.

Ілчехін Пехліван працював в Turkish Airlines з 2007 року та нещодавно проходив медичне обстеження, яке не виявило жодних проблем зі здоров’ям. Авіакомпанія висловила співчуття родині та колегам пілота.

"Як родина Turkish Airlines, ми бажаємо Божого милосердя нашому капітану та терпіння всім його колегам і близьким, особливо його скорботній родині", - сказав представник турецької авіакомпанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що подібний трагічний випадок стався минулого року, коли головний пілот авіакомпанії LATAM з 25-річним стажем помер під час рейсу з США до Чилі. Згодом стались ще два подібні інциденти зі смертю пілотів.

Також "Коментарі" писали про таємничі рейси пасажирських літаків до Мінська. У столиці Білорусі за один день приземлилось одразу чотири літаки.