Головна Новини Суспільство події Трагічний випадок під час польоту: на борту літака раптово померла молода дівчина
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічний випадок під час польоту: на борту літака раптово померла молода дівчина

16-річна дівчинка з Іраку померла на борту літака.

сьогодні, 16:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Рейс IA473 авіакомпанії Iraqi Airways з Багдада до Гуанчжоу (Китай) був змушений здійснити позапланову посадку в аеропорту Калькутти (Індія). Причиною стала раптова смерть пасажирки, яка знепритомніла та впала під час польоту літака. 

Трагічний випадок під час польоту: на борту літака раптово померла молода дівчина

Пасажир з Іраку помер на борту літака Iraqi Airways. Фото з відкритих джерел

25 вересня стався трагічний випадок, коли 16-річній іракській дівчинці раптово стало погано приблизно за 30 хвилин до запланованої посадки рейсу в Гуанчжоу. Літак, на борту якого перебували 100 пасажирів і 15 членів екіпажу, змінив курс і швидко приземлився в міжнародному аеропорту ім. Нетаджі Субхас Чандра Боса.

Бригада медиків не змогла визначити пульс та серцебиття у дівчинки і через відсутність ознак життя швидко транспортувала 16-річну пасажирку до найближчої лікарні. Попри зусилля медичного персоналу, після прибуття в заклад дівчину констатували мертвою.

У поліції повідомили, що порушили справу про неприродну смерть та після проведення всіх процедур тіло дівчинки передадуть родині. Для цього відділ поліції видасть відповідний дозвіл, який дозволить батькам повернутись з її тілом додому. 

Представники аеропорту повідомили, що поліція також зв’яжеться з посольством Іраку в Делі щодо трагічного інциденту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Італії раптово померла стюардеса на очах у пасажирів. Мати трьох дітей, яка працювала в авіакомпанії ITA Airways, попри погане самопочуття відмовилися від медичної допомоги, бажаючи швидше повернутися додому до своєї родини в Рим.

Також "Коментарі" писали про пасажирський літак, який летів з Індії до Німеччини, але через загадкову записку в туалеті був змушений здійснити аварійну посадку в Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини