Головна Новини Суспільство події Тортури в поліції: двом українським поліцейським обрали запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Тортури в поліції: двом українським поліцейським обрали запобіжний захід

Ще двом учасникам тортур у Кагарлику обрали запобіжний захід

3 липня 2020, 22:15 comments1049
Поділіться публікацією:

Голосіївський районний суд столиці обрав запобіжний захід двом поліцейським, що, за попередніми даними, брали участь у тортурах у ділянці в Кагарлику. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Тортури в поліції: двом українським поліцейським обрали запобіжний захід

Як передає джерело, оперуповноваженому Кагарлицького відділення національної поліції, який за вказівкою свого начальства тримав руки потерпілої, було встановлено цілодобовий домашній арешт. Під час тортур безпосередній керівник поліцейського одягав на жертву протигаз і затискав трубку, не даючи можливості повітрю надходити в організм.

Другий учасник відноситься до іншого випадку, який мав місце у Кагарлику в січні 2020 року. Йому прийняли запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Як раніше писали "Коментарі", на групове зґвалтування в Кагарлику відреагували в ООН. Як нагадали у своєму повідомленні представники ООН, Нільс Мельцер, спеціальний доповідач ООН з питання про катування та інших жорстоких, нелюдських або принижуючих гідність видах поводження і покарання, під час свого візиту в Україну ще в 2018 році, заявив, що уряду країни необхідно вносити серйозні зміни у всю правоохоронну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини