Головна Новини Суспільство події Тищенко побився зі своїм однопартійцем у їдальні Ради: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко побився зі своїм однопартійцем у їдальні Ради: що про це відомо

Сам Тищенко вже встиг заявити, що ніякої бійки не було

29 червня 2021, 14:44
Поділіться публікацією:

Одіозний нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко  знову потрапив у черговий скандал. Цього разу він налетів з кулаками на свого колегу по партії Олександра Куніцького. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив його колишній однопартієць Олександр Дубінський.

Тищенко побився зі своїм однопартійцем у їдальні Ради: що про це відомо

Микола Тищенко (фото із відкритих джерел)

Інцидент трапився прямо у їдальні парламенту.

"Микола Тищенко з кулаками напав на депутата "СН" Куницького в їдальні Верховної Ради", — розповів Дубінський.

 Дубінський також написав, що Куницький причиною цієї бійки називає свої викривальні матеріали про схеми поборів з українських моряків.

 У програмі "Схеми" журналісти-розслідувачі повідомили, що моряки мають 5 років складати спеціальні іспити та поновлювати інші дозвільні документи, аби отримати можливість й далі працювати.

 На думку журналістів, Микола Тищенко фігурує серед тих людей, які покривають таку "схему".

Микола Тищенко вже встиг прокоментувати журналістам повідомлення про бійку у Раді.

Він заявив, що ніякої бійки не було. За його словами, колега некультурно поводився в їдальні та спробував хайпанути. А він лише обережно відвів телефон та попросив того (Куницького) не знімати його.

"На жаль, Олександр забув, що у Верховній Раді треба займатися законотворчістю, а не блогерством. Проте Саша – в будь-якому випадку – мій колега і член нашої команди. Сподіваюся, він навчиться поводитися в парламенті культурно, а блоги зніматиме в інших місцях", — прокоментував подію Тищенко, пишуть "Весті".

А от Олександр Куницький цей інцидент у Раді поки ніяк не прокоментував.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про корупцію у морській галузіЩоб отримати підтвердження права працювати на морських судах, моряки в Україні повинні кожні п'ять років проходити спеціальні іспити й оновлювати дозвільні документи. Цю процедуру деякі називають хабарницькою, оскільки в деяких випадках моряки можуть бути змушені віддавати великі суми  чиновникам з екзаменаційних комісій, тестових центрів і навіть Мінінфраструктури.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зелёная Плесень

29 червня 2021, 14:10

"...к сожалению..." плевавший на карантин, на глазах всех в центре столицы поивший и кормивший президента и его компанию без масок, будет теперь поучать как себя вести и аргументированно размахивать кулаками. Ну чем не "зелёный Киви"? Они нас "сделали".


Новини