Головна Новини Суспільство події Тимофій Милованов розповів, чому українці не стають мільярдерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимофій Милованов розповів, чому українці не стають мільярдерами

Колишній міністр розповів, що потрібно зробити для високої пенсії

9 вересня 2021, 19:54
Поділіться публікацією:

Колишній високопосадовець, який очолював міністерство економіки, Тимофій Милованов  в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів, як заробити собі пристойні пенсії та що робити, щоб мати мільярдні статки.

Тимофій Милованов розповів, чому українці не стають мільярдерами

Тимофій Милованов (фото з відкритих джерел)

Як наголосив ексдержслужбовець, зараз про  свої пенсії потрібно самим турбуватись – заощадити кошти на старість. Це потрібно робити вже зараз, спрямовуючи їх на власну забезпечену старість. Сума повинна становити 2-5 % від власних статків.

За словами колишнього посадовця, коли людина буде заощаджувати хоча б 5%  від отриманих статків, то за 12 місяців заощадиться половина заробітку за місць. Якщо так поступати і далі, то за кілька років майбутній пенсіонер матиме половину річного заробітку.

 Далі відомий український економіст пояснив, чому наші громадяни повинні заощаджувати гроші собі на старість.  Розповів, як став найбагатшим серед мільярдерів американець Уорен Баффет.

 Як  пояснив Милованов, в цього заможного чоловіка в 60 років був мільярд доларів.  Тепер  пан Баффет має десятки мільярдів доларів, тільки через те, що він знав, як правильно розпорядитись своїм капіталом. За 4-5 років, якщо заощаджувати гроші із заробітку, можна накопичити пристойну суму, щоб придбати ОВДП або їх вигідно розмістити.

 Ексвисокопосадовцю  тут заперечив парламентарій Олексій Гончаренко. Він зауважив, що  ніяких накопичень в українців немає. Адже більшість з них отримувала за свою роботу мізерну зарплатню, як от 1500 гривень.

 Якщо прослідкувати за думкою Тимофія Милованова, то причина прозаїчна: серед наших співгромадян мало мільярдерів тому, що вони мало економлять і не заощаджують частину від отриманого доходу.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Тимофій Милованов докладно розповів про причини своєї відставки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини